World Trips

Bolletje Om


www.bolletjeom.nl
De website over de wereldreis van Rudi en Jeroen. Zij zijn van april 2004 tot februari 2006 (650 dagen!) weggeweest en hopen eind 2007 verder te gaan met DEEL 2 van deze reis.

Brian Schaller


www.brianschaller.com
Brian and his wife Susana took a 2 year land journey from Southeast Asia to Africa.

Enkeltje Bangkok


www.enkeltjbangkok.nl
Pamela en Richard (kortweg Pam en Ries) vertrokken 8 september 2006 met een enkeltje Bangkok richting AziŽ. Na AziŽ bezoeken zijn ook Afrika en Zuid-Amerika.

Hanno en MariŽlle


www.hannoenmarielleopwereldreis.nl
Vrijdag 9 december 2005 zijn zij vertrokken naar hun eerste bestemming, Thailand. Na AziŽ hebben zij ook Afrika en Zuid-Amerika verkend.

Lange Vakantie


www.langevakantie.isonsproject.nl
Baan opzeggen, huis verkopen: een heel ander leventje! Charles (42) en Petra (39) -bij vertrek- wagen de stap om low budget met een rugzak de wijde wereld in te gaan en ze noemen 't hun "lange vakantie".

Travel Junkies


www.traveljunkies.nl
Ze zijn 11 maanden op reis geweest (van 20 september 2001 tot 20 augustus 2002). Voordat ze op reis konden zijn er vele voorbereidingen getroffen. Voor toekomstige (wereld)reizigers hebben ze al deze informatie op de site gezet. Tijdens de reis is de site regelmatig bijgewerkt met uitgebreide verhalen en foto's.

Peter & Yvonne


wereldreis.magicphotoworld.com
We gaan zelf lang op reis! Op de speciale wereldreis website kun je ons volgen terwijl we rondreizen door voornamelijk AziŽ en OceaniŽ. We plaatsen regelmatig nieuwe foto's en reisverhalen!

Wereldreis Startpagina


wereldreis.startpagina.nl
Linkverzameling voor de wereldreiziger.