- Photo Contest Rules -

Iedereen kan meedoen aan de wedstrijd, met een maximum van twee foto's per thema. Denk er aan dat de foto's binnen het thema passen, anders zullen we ze niet plaatsen. Elke twee maanden is er een nieuw thema. Je kunt zelf invloed uitoefenen op het volgende thema door te stemmen op de poll op de beginpagina.

De foto's mogen een maximale afmeting van 600 pixels hebben, bij voorkeur JPG. Geef je foto een naam die begint met je eigen naam. Bivoorbeeld Janjansen.jpg en Janjansen2.jpg voor je tweede foto. Dit houdt het voor ons overzichtelijk...

Stuur ons een e-mail met daarin je naam, (evt. het land), de plaats waar de foto is genomen en de titel van je werk (Bijv. 'Mist in onze achtertuin). We vinden het ook leuk om te weten met welk merk en type camera de foto is gemaakt.

We hopen jouw inzending voor de wedstrijd te mogen ontvangen op: !

Sommige deelnemers vragen anderen te stemmen via een MSN-group of ander forum, deze berichten zijn traceerbaar en de deelnemer zal worden gediskwalificeerd (verwijderd uit de wedstrijd). "Moge de beste winnen, niet de gene met de meeste vrienden...".