In juli 2002 hebben we drie weken lang een rondreis gemaakt. We begonnen in Italië, gingen vervolgens naar Duitsland en tenslotte naar Tsjechië. Na een zeer zonnige week in Italië waren we toch wel zeer teleurgesteld door het regenachtige koude weer in Duitsland. Maar, optimistisch als we waren, het zou vast wel gauw beter worden (Dus niet!). Helaas begon het elke dag harder te regenen en het hoogtepunt van dit weekje Duitsland was een bezoek aan de Porsche fabriek en het bijbehorende Porsche Museum in Stuttgart.
We hadden maar één enkele dag zonder stortbuien, dus sorry voor de verregende foto's, maar we hebben ons best gedaan :-) We waren blij toe we naar Tsjechië verder konden rijden, waar het weer een stuk aangenamer was.


Tübingen
Canon A20

Tübingen
Canon A20

Tübingen
Canon A20

Ludwigsburg
Canon A20

Ludwigsburg
Canon A20

Ludwigsburg
Canon A20
Tübingen heeft een boel leuke fotoplekjes. Tenminste, dat denken we, als het tenminste niet giet van de regen... In Ludwigsburg, vlakbij Stuttgart, zijn we naar het Residenzschloß geweest. Het was een heel mooi kasteel met prachtige lange gangen. We deden een rondleiding die ons door één kilometer gangen en zalen leidde! Het oranje gebouw is het Jagdschloß, dat in de grote tuinen achter het kasteel staat.


Schloss Liechtenstein Reutlingen
Canon A20

Schloss Liechtenstein Reutlingen
Canon A20
 
Op alweer een regenachtige dag, bezochten we Schloß Liechtenstein, in Reutlingen. (Wordt er al iemand depri?) Rondom het kasteel hing er een myserieuze sfeer, door de dichte mist die er omheen hing. We konden zelfs het dorpje in het dal niet zien liggen...